Stagebureau HZ

TWZ als Stagebureau HZ

 

TWZ is als Stagebureau HZ verantwoordelijk voor het registreren, administreren en coördineren van stage-

en afstudeerplaatsen voor studenten van alle bijna alle opleidingen van HZ University of Applied Sciences (met uitzondering van Leraar Basisonderwijs, Maritiem Officier en Verpleegkunde).

Ook zijn wij verantwoordelijk voor het verwerven van stage- en afstudeerplaatsen voor nationale- en internationale studenten.

 

Uitgelezen kans

 

Het aanbieden van een stage- of afstudeerplaats is een uitgelezen kans om in contact te komen met Young Professionals. U leert de de student kennen en weet wat u van hem/haar kunt verwachten. Een goede basis om daarna een arbeidsrelatie te starten.

Werkterrein van de stagair

 

Afhankelijk van de opleidingsrichting kan een stagiair op een groot aantal afdelingen en terreinen worden ingezet.

Een greep uit de functies waarop u een stagiair kunt inzetten: marketingmedewerker, marktonderzoeker, hr-medewerker, sociaal pedagogisch hulpverlener, manager inkoop en logistiek, projectengineer, researchmedewerker, industrieel ontwerper, werkvoorbereider of constructeur.

De meeste afgestudeerden zullen na hun studie uitzicht hebben op een functie in het midden- of hoger management.

Aanbieden stageplaats

 

Uiteraard horen wij het graag als uw organisatie een stageplaats wilt aanbieden aan de studenten van HZ University of Applied Sciences. Via het formulier 'Opgaveformulier stageplaats' kunt u bij ons kenbaar maken wat de opdracht inhoudt en voor welke opleiding & periode de opdracht beschikbaar is.
Let op: dit formulier geldt niet voor de opleidingen Leraar Basisonderwijs, Maritiem Officier en Verpleegkunde.

Indien de opdracht wordt goedgekeurd zullen wij deze via de digitale stagevacaturebank in de applicatie OnStage van de HZ onder de aandacht brengen van de studenten. Zij zullen bij interesse direct reageren richting de contactpersoon die u in de omschrijving vermeldt.

Meer infomatie

 

Voor meer informatie kunt u de brochure 'Stage en Afstuderen' downloaden. Hierin leest u onder andere waar een stageplaats aan moet voldoen, wat er van u als stagebedrijf verwacht wordt en wat onder een meewerk- en afstudeerstage wordt verstaan.

Zijn uw vragen niet beantwoord of wenst u aanvullende informatie? Neem dan contact op met één van onze medewerkers via onderstaande gegevens.

 

Stagebureau HZ University of Applied Sciences

Edisonweg 4

Lokaal F010 (Mediatheek)

Tel: 0118-489111

Mail: stage@hz.nl 

 

Openingstijden balie F010:

Maandag t/m donderdag: 09:00 uur tot 16:00 uur

Vrijdag: 09:00 uur - 12:00 uur